Vi benytter kun bedste råvarer i branchen

I bestræbelserne på at lave lys af den fineste kvalitet, har vi nøje udvalgt de bedste råvareleverandører i Europa, der alle er udmærkede ved at være certificeredeRAL GZ 041 leverandører.

Råvarerne og den rigtige test, knowhow og produktionsmetode har medført, at vores lys ikke afgiver sod ved korrekt afbrænding. Læs mere om sodtesten her.

Basismateriale

100% fuldraffineret ren paraffin af en meget høj kvalitet. Alle vore væger er af bedste bomuldskvalitet. Med en nøje tilpasset dimension, for at sikre at vore lys brænder optimalt.

Produktion

Fremstillingsprocessen af vore bloklys kaldes "koldkomprimering", d.v.s. at paraffin granulat presses sammen om vægen, under et tryk på op til 2 ton. Denne meget hårde komprimering sikrer en brændetid helt uden konkurrence.

Vore dyppelys er ligeledes produceret af den bedste råvare, og produceres, som navnet fortæller, ved at vægen dyppes i flydende paraffin, som er ca. 65 grader varm.

Farveproces

Ingen af vore lys er gennemfarvede. Vore farver opløses i en specialvoks, hvis smeltepunkt er et par grader højere end råkernens, og overdyppes med denne specialvoks 2 gange, hvilket sikrer optimal afbrænding, og minimerer risikoen for at lysene løber. Farvemetoden sikrer endvidere at sodning minimeres.

Diederich Lys A/S