Sod-fri afbrænding

02_hiresd63e.jpg

Korrekt håndtering


= Ingen sod

Teknologisk Institut har testet vores lys for sodafgivelse

Sodtest

Som en del af lys-udvikling og -desing, tester vi regelmæssigt vore lys. Hvert eneste kontrolleres i hånden efter produktion, eksempelvis.

Derudover er vores lys blevet testet for sod-afgivning af teknologisk institut i Aarhus, og vi er stolte over, at vores kvalitetsarbejde har medført en sod-fri afbrænding, når god afbrændingspraksis følges.

Læs testrapporten her.

Testen:

Lysene blev anbragt i et skab på ca. 1/3 kubikmeter med åben låge for at give lufttilførsel, men ikke træk. I skabet var anbragt petriskåle til opfangning af nedfalden sod. Efter at lysene var brændt ned, blev petriskålene undersøgt visuelt og genvejet.

 

Resultater

Teknologisk institut kunne ikke konstatere dannet sod.

Kommentarer

Denne test er specifik for lys fra Diederich Lys, og kan ikke bruges til generelle udtalelser om lys og indeklima. Eksempelvis anvender vi koldpresning frem for “hældning”, “dyp” frem for “træk” mv.; vi gennemfarver ikke vore lys, ligesom vi ikke tilsætter parfume eller duftstoffer af nogen art.

Diederich Lys A/S